نمایش نتایج جستجو برای
کلمات کلیدی: پوشش خوراکی
موارد یافت شده: 9
1 - تأثیر پوشش خوراکی مرکب بر ماندگاری پستهی برشته شده (چکیده)2 - تاثیر پوشش های خوراکی لیپیدی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش (چکیده)
3 - بررسی امکان کاربرد پوشش¬های خوراکی گلیسرول منواستئارات و موم کارنوبا برای کشمش سبز (چکیده)
4 - اثر پوشش خوراکی لیپیدی (گلیسریل منواستئارات و موم کارنوبا) بر زمان ماندگاری کشمش (چکیده)
5 - تأثیر پوشش خوراکی ژلاتینی حامل آنتیاکسیدان بر پایداری اکسیداسیونی و ویژگیهای حسی پستهی برشتهی اوحدی (چکیده)
6 - روش های نوین بسته بندی میوه و سبزیجات برش خورده (چکیده)
7 - استفاده از پوشش های خوراکی حاوی مواد بیواکتیو در دانه های آجیلی (چکیده)
8 - تولید نانو ذرات زیست تجزیه پذیر از موسیلاژهای گیاهی و بررسی اثر کاربرد آنها بصورت پوشش خوراکی (چکیده)
9 - بررسی اثر پکتین به عنوان یک پوشش خوراکی بر افزایش ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای سفید (چکیده)